Hızlı Erişim : +90 216 592 97 54 - 58

2002 yılında kurulan Diksa ,  yenilikçi ve gelişen bir firma olarak bugünün sürekli değişen talep ve standartlarının ötesine geçmeye devam ediyor.Hızla gelişen teknoloji ve değişen piyasa talepleri üretilen malzeme çeşitliliğini ve kaliteyi arttırmış, projelendirme, pazarlama, satış ve destek çalışmaları ile birçok projeyi tamamlamıştır. Dünya standartlarına uygun olarak istenilen ölçülerde ve renklerde üretilmekte olan ürünlerimiz kalite kontrol mühendislerimizin denetiminden geçtikten sonra satışa sunulmaktadır. "Diksa" olarak üretmekte olduğumuz metal asma tavan sistemlerinin projelendirme ve satışı uzman satış kadromuz ile gerçekleştirilmektedir.

Misyonumuz

Diksa Dekorasyon deneyimli ve dinamik kadrosuyla sektörün tüm yeniliklerini yurtiçi ve yurtdışı organizasyonlarda takip ederek müşterilerine farklı ve yeni çözümler üretmektedir.Diksa dekorasyon İşini tüm Kalite Standartlarına uygun yaparak kaliteden ödün vermeden çalışmak ve sürekli geliştirmektir. Yapı Dekorasyon sektördeki bir çok firmaya örnek  olmuş,  sizlerin de desteğiyle iç ve dış dekorasyon alanında marka haline gelmiştir

Vizyonumuz

Bugüne kadar çalışmalarında daima müşteri memnuniyetini öncelikli hedef belirleyen Diksa Dekorasyon, sektöründeki tüm gelişmeleri ve fuarları takip ederek daima kendini yenileyen profesyonel, dinamik ve genç kadrosuyla faaliyetlerini sürdürmektedir.